Premsa

 

Retalls de Premsa:

La seva obra s’ha enriquit, no sobtadament, sinó paisadament.
Els colors de la seva paleta, – eue n’es el lavoratori- han estat dosificats, els ha dominat i aconseguit el bon nivells de mestre en l’ofici de pintar. Son colors no gens primaris, com els que de vegades enlluernen al neòfit i atrauen per cridaners. Sòn els del constant treballador vocacional que amb una consciència de les mistificacions i barreges dels mateixos, lo proporciona un bon resulktat pictòric que fa caminar cap endevant.

Enric Ribé i Robusté

(Extret del catàleg Sala Sant Roc – Valls 1996)

———————————————————————–

Si tinguéssim de definir l’obra del Josep Mª, en in mot, seria la naturalitat. La seva idea és conectar l’home amb una natura de colors vius i agradables que ens acompanyarà en el recorregut de l’obra que avui ens presenta, per fer-nos descobrir tota una vida aculta que s’amaga darrera el paisatge.

Joan Gasull

(Extret del catàleg de Sal Grossa – Valls 2004)

 ———————————————————————-

Crec que l’evolució pictòrica d’un artista se l’ha de fer ell mateix i al seu ritme; no m’agrada estar dirigit per modes i gustos, ni ser deixeple d’algí, Sempre pinto el que sento en cada moment  i no sempre ho aconsegueixo, perquè soc inconformista i penso que ho puc fer millor.

Josep Mª Queralt

Extret de la conferencia a Sal Grossa – Valls 2005)

no comentaris

Comentaris tancats.