Pintures per encàrrec

Familia de Valls, desplazada a Madrid, m’encarrega aqueta  l’obra per sentir-se més acompanyada

Pintures per encàrrec

Josep Mª Queralt

Des de fa molts anys han estat moltes les persones que han decidit encarregar un quadre al seu gust i mesura, tant per regals com per col · lecció personal. L’avantatge amb què vostè compte és que tracta directament amb un artista professional el que fa que els preus siguin molt ajustats en no haver intermediaris. Una acurada tècnica fa que pugui gaudir d’art original al millor preu.

L’oli és la tècnica pictòrica més important i de més prestigi per a la pintura des que els artistes de l’escola flamenca començar a difondre-la en el segle XV. La lluminositat, intensitat i transparència de les pintures a l’oli, doten a aquestes obres d’una calidesa i d’una bellesa excepcional. Els quadres a l’oli per encàrrec són obres úniques en què es fonamenta la personalitat del comprador amb la de l’artista en una pintura única i irrepetible.

No es pot fer un regal més fantàstic. Regales bellesa, estil i sobretot ART. Un art fresc i amb personalitat.

Com puc encarregar una pintura?

Per posar-se en contacte amb mi pot escriure un missatge a l’adreça de correu: pintor@josepmqueralt.com o bé trucar o enviar un missatge de text al número de mòbil: 617690020, on li atendré personalment i podrà consultar la seva comanda i característiques com mida, la tècnica desitjada (oli o aquarel · la) etc … I altres detalls que puguin ser del seu interès sobre la realització de l’obra.

A continuació li enviaré un pressupost de la pintura a realitzar i tots els detalls, termini de lliurament, tècnica, mida.

Sempre tindrà la garantia d’estar tractant directament amb l’artista, és a dir amb mi i li podré aconsellar a tots els dubtes que pugui tenir a les obres 100% originals.

no comentaris

Comentaris tancats.