PERSONATGES VALLENCS, JOAN CALVET I PAMIES “QUEC”

15 Febrer 2014

Categoria: Personatges Vallencs

Marcats amb etiqueta:

JOAN CALVET "QUEC" _JMQ4944 copia _JMQ4949 copia _JMQ4950 copia _JMQ4940 copia 2

1 comentari

 • JOAN CALVET i PAMIES “QUEC”.
  Nascut a Valls el 26 Gener 1935
  OFICI: Pagès, Hostaleria, Futbolista
  Com a futbolista comença amb la Penya Anant Fent on el seus equipatge era la camiseta rosada de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, per manca de pressupost, va jugar de juvenil amb el Nàstic, Vilafranca, Santboià, Borges Blanques (d’on era un ídol) i Valls jugador i d’entrenador i veterans. Va jugar a totes les Festes Majors de la comarca i reforçant als equips del trofeu vallenc Josep Mª Fàbregas.
  Membre de la Colla Vella com a casteller de folre i d’agulla, al primer castell del 2 de 8 amb folre, fins a més de cinquanta.
  L’ÁNIMA dels TRES TOMS vallencs i fundador de la Societat de Sant Antoni juntament amb Fores, Cholo i Sra. Batalla,( i més)
  Vallenc de l’Any
  L’ENREDO, segons el Joan, és el millor cavall dels molts que han passat per les seves mans, el nom li ve del seu fill quant el va comprar, Pare, això serà un ENREDO, i aquets va ser el seu nom.
  “Quec” vol dir en català tartamut, el nom em va heretar de la seva avia materna (que ho era) i el van continuar els seus pares amb el Restaurant CAL”QUEC”, i ja tota la descendència.
  El Joan és un personatge que sempre ha fet mols amics i amigues, la millor que va tenir va ser la seva dona ROSA.
  Fotografies: 1ª.JOAN CALVET “QUEC”. 2ª.JOAN CALVET i L’ENREDO. 3ª.Placa de reconeixement. 4ª.Caricatura d’en Lluis Cebrián. 5ª L’ENREDO i JOAN CALVET “QUEC”


 • Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *