Personatges : Meryl Streep

11 Novembre 2014

Categoria: Personatges del món

Marcats amb etiqueta:

10534733_10152583066274222_8328157656339198085_n Meryl Streep, carta

2 comentaris

  • Copiat de Javier Malosetti, que demana permís a Meryl, per prendre les seves paraules com seves (traduït al Català Josep Mª Queralt)

    Escriue amb veu ALTA.
    Ja no tinc paciència per algunes coses, no perquè m’hagi tornat arrogant, sinó simplement perquè he arribat a un punt de la meva vida en què no en tinc ganes de perdre més temps amb qui em desagrada o fereix. No tinc paciència per al cinisme, crítiques en accés i exigències de qualsevol naturalesa. Vaig perdre la voluntat d’agradar a qui no agrado, d’estimar a qui no m’estima i de somriure per qui no em vol somriure. Ja no dedico un minut més a qui menteix o em vol manipular, Vaig decidir no conviure més amb la pretensió, hipocresia, deshonestedat i elogis barats. No aconsegueixo tolerar l’erudició selectiva i la altitud acadèmica. No m’ajusto més amb la barriada i xafarderia. No suporto els conflictes i comparacions. Crec en un món d’oposats i per això evito persones de caràcter rígid i inflexible. En l’amistat em desagrada la falta de lleialtat i la traïció. No em porto gens bé amb qui no sap elogiar o incentivar. Les exageracions m’avorreixen i tinc dificultat en acceptar a qui no l’hi agraden els animals. I a més fins hi tot ja no tinc paciència de cap mena per qui no mereix la meva paciència. “ Meryl Streep”.

  • Ho he llegit uns quants cops i he de reconèixer que no calia, perquè jo no podria canviar ni una sola paraula, per dir el mateix que la Meryl.


  • Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *