L’Ánec Papitu

22 Febrer 2015

Categoria: Josep Mª Queralt : Fotografia, Personatges del món

_JMQ0111 copia _JMQ0120 copia _JMQ0139 copia _JMQ0177 copia 2

1 comentari

  • L’ànec Papitu.

    Avui tocava reportatge del Riu Gaia, neix a Santa Coloma de Queralt (Conca de Barbera) travessa L’Alt Camp , Pont d’Armentera, Santes Creus, entrant Al Tarragonès, subministra el pantà del Catllar on quasi i mora i amb un cabal ecològic mort a la platja de Tamarit d’Altafulla. Riu petit però de cabal important a les pluges de tardor.

    Al tram del Pont d’Armentera hi ha una petita cascada i riu amunt una petita resclosa que subministrava aigües a una industria ja desapareguda, la seva flora i fauna és modesta, alguns peixos i crans, i poques aus, però des de fa poc ho habita un ànec negre-verdós de cap blanc, i ens hem fet amics, l’he preguntat com es deia i m’ha dit cua cua, (que no tenia nom), doncs et diré Papitu, i ell m’ha contestat, cua cua cua, que vol dir si,si.,si. Ha estat tant simpàtic que he tornat al poble a buscar un entrapà i beguda, i també una llesca de pa per ell, plegats em dinat tot tenint una interessant conversa, que molts cops entre els humans no tenim.

    Arreveure Papitu, que tinguis sort i que ningú disfressat de militar, pugui donar-te un gran ensurt i t’ompli de perdigons la panxa. Salut i llarga vida Papitu


  • Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *